Политика за защита на личните данни


Политика за защита на личните данни на toplinka.com
Здравейте, във връзка с осъществяване и подобряване на дейността на нашият онлайн магазин ние се нуждаем от следните Ваши данни:
1. Вашето име и фамилия, за да изготвим товарителница и изпратим стоките поръчани от Вас
2. Вашият телефон, който да попълним в товарителницата на избраният от Вас куриер
3. Вашият адрес за доставка, за да изпратим стоките Ви.
4. Вашият имейл адрес, за да получавате известия за статуса на Вашите поръчки,
5. Ако се съгласите /чекнете/ новини и новости, промоции, кампании и игри от нас и ще ги получавате чрез периодични имейли.
5. Данни за вашият пол – не е задължително само ако желаете да ги попълните.
6. Данни за вашата рожденна дата, както и възраст – не е задължително само ако желаете да ги попълните.
7. Софтуера ни съхранява данни за Вашето IP, от което сте влезли в нашият онлайн магазин
Ние ще използваме Вашите данни, за да Ви информираме за новостите в нашата дейност, за постиженията си, за разширяване на сътрудничествата ни, за актуални ценови предложения, за новини от областта на работните облекла, обувки и лични предпазни средства, както и за нови продуктови групи.

Ние уважаваме Вашите права:
1.Право на оттегляне за получаване на маркетингови съобщения – можете да оттеглите съгласието си по всяко време, без да посочвате причини. За целта е достатъчно да изпратите имейл до toplinka@toplinka.com или да използвате формата на сайта ни www.toplinka.com  
2.Право на корекция – aко считате, че Вашите данни не са правилни, можете по всяко време да поискате от нас да ги коригираме като изпратите имейл до toplinka@toplinka.com или да използвате формата на сайта ни www.toplinka.com  .
3.Право на изтриване и блокиране – имате право на изтриване и блокиране на данните, които съхраняваме като ни изпратите имейл до toplinka@toplinka.com или да използвате формата на сайта ни toplinka.com www.toplinka.com
4.Право на преносимост на данните – ако изискате от нас Вашите лични данни, ние ще предадем или прехвърлим данните на Вас или друг администратор в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат. Ще извършим пряко прехвърляне на данните, само ако това е технически осъществимо. Ако вземете такова решение моля да изпратите имейл до toplinka@toplinka.com или да използвате формата на сайта ни www.toplinka.com
5.Право на възражение – имате право по всяко време и без да посочвате причини да възразите срещу обработката на данни за маркетингови цели като изпратите имейл до toplinka@toplinka.com или да използвате формата на сайта ни www.toplinka.com
6.Право на жалба – при оплаквания можете да се обърнете към длъжностното лице по защита на данните на адрес toplinka@toplinka.com. Освен това имате право да подадете жалба срещу обработката на Вашите лични данни пред компетентния контролен орган, ако считате, че са нарушени Вашите права за защита на личните данни.

За да Ви бъдем полезни, нашият сайт използва „бисквитки“. Те помагат да разберем взаимодействието Ви с нашият сайт, информират ни за посещаваните от вас категории и продукти, прекараното време в сайта ни, както и за всякакви възникнали проблеми, включително съобщения за грешки и технически проблеми. Използваме информацията, за да подобряваме ефективността на нашият уеб сайт, а с това и потребителско Ви изживяване.
 
toplinka.com предприема необходимите технически и организационни мерки, за да защити данните Ви от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване.

Тези мерки включват:
•Политика и процедури за защита на личните данни;
•Защитени операционни среди;
•Процедури за криптиране в някои области.
 
Екипът на toplinka.com
Мела 05 Варна ЕООД
Регистрация по ЗДДС: BG 204461979
Варна
ул. Атанас Москов 40

Related Images: